23948sdkhjf

Freja breder navnet ud

Freja Transport & Logistics samler virksomhedens nordiske selskaber under modernavnet.

Freja Transport & Logistics samler virksomhedens nordiske selskaber under modernavnet.



Navneskiftet skal markere Frejas markante position på transport- og logistikmarkedet i Norden pg således være med til at styre uden om den aktuelle finansielle krise.

- Vores norske og svenske selskaber kommer ind under Freja-navnet, da vi ønsker at synliggøre den betragtelige position, vi har i markedet. Vi vil manifestere os som en af de største privatejede udbydere af tredjepartslogistik samt traditionel landevejstransport, siger bestyrelsesformand og stifter Jørgen Hansen.

For blot en måned siden måtte samme bestyrelsesformand gå i offensiven i forhold til rygter i branchen, der dømte Freja ude. Jørgen Hansen peger nu på, at Freja forventer en omsætning på 2,3 milliarder kroner for 2008 – en markant stigning siden Freja i 2006 rundede en milliard kroner.

Det sker efter en række opkøb i 2007 og 2008, hvor Freja har opkøbt Spedisjon Norge A/S, TKS transportkoncernen, Eurotrafik, Åkeribolaget og Nordisk Express A/S. Hertil kommer etablering af eget datterselskab i Sverige samt opkøb af Maa ja Meri Oy i Finland.

- At samle vores selskaber under et fælles navn er det næste naturlige skridt i vores vækststrategi. Medarbejderne rundt om i Norden har efterspurgt det i længere tid, og ved at samle vores virksomhed under ét navn kan vi også på flere områder opnå synergi og styrke kendskabet til Freja, forklarer Jørgen Hansen.

Styrket ud af krise

Bestyrelsesformanden vurderer, at Freja vil komme styrket ud af på den anden side af krisen, der også har ramt transportbranchen.

- Ingen brancher eller virksomheder tør jo forudse vækst og fremtidig omsætning netop nu. For os gælder det om at vise vores tyngde under den finansielle krise. Vi har ressourcerne og nu også et forbedret setup til effektivt at betjene kunderne, siger Jørgen Hansen. De store spillere på markedet vil klare sig bedre i nedgangstider, og synliggørelsen af et samlet Freja vil medvirke til at styrke vores konkurrenceevne. Jeg er overbevidst om, at vi vil klare os bedre end gennemsnittet og komme styrket ud af den økonomiske afmatning.

Freja - Jørgens Hansen ses i midten - har netop taget sit nye domicil i brug i Stilling.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078