23948sdkhjf

Uddannelse i stedet for fyringer

I disse krisetider har Dansk Tanktransport i stedet for at afskedige chauffører valgt, at gennemføre kurser og efteruddannelse for medarbejderne.

I disse krisetider har Dansk Tanktransport i stedet for at afskedige chauffører valgt, at gennemføre kurser og efteruddannelse for medarbejderne.



Ofte hører man at det kniber gevaldigt med at blive uddannet i transportbranchen og specielt når det gælder efteruddannelse til chauffører.

Mange arbejdsgivere har ikke tid til at uddanne deres chauffører, og vælger i stedet bare at ”hente” ny arbejdskraft hos konkurrenterne.

Det er dog ikke hos alle transportvirksomheder, at det forholder sig sådan. Hos Dansk Tanktransport A/S i Hjøllund, uddanner man løbende sine chauffører, og det omfatter ikke blot chaufførerne, som hver dag løser transportopgaver for store oliekoncerner, men også chauffører, som kører både nationalt og internationalt med kemiske og tekniske produkter eller fødevarer i tankvogne.

I går holdt den store transportkoncern et køre-teknisk kursus på Viborg Køreteknisk anlæg i Viborg, hvor chaufførerne medbragte deres egne tankvogntog, så øvelserne kunne foregå så virkelighedstro som muligt.

Kurset er et typisk køre-teknisk kursus som skal være med til generelt at hæve kompetencen i virksomheden indenfor energirigtig og glatførekørsel. Da det er næsten umuligt at have alle lastvogne hjemme samtidig, arrangeres der også et kursus i januar.

Næste kursus i virksomheden er brandbekæmpelse ved Korsør Brandskole til foråret.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062