23948sdkhjf

Smertefri etablering i Kina

Den danske virksomhed, Callenberg, Odense, der forsyner skibe med elektriske installationer, har besluttet at etablere sig i Kina.

Den danske virksomhed, Callenberg, Odense, der forsyner skibe med elektriske installationer, har besluttet at etablere sig i Kina.



Det skete for at opnå bedre afsætningsmuligheder til den stærkt voksende kinesiske værftsindustri - Leveringerne til de kinesiske værfter, vi har som kunder, er blevet effektiviseret i væsentligt omfang med åbningen af vores nye montagefabrik i Wuhu, ca. 400 km. vest for Shanghai

<

, forklarer Robert G. Hansen, økonomidirektør hos Callenberg.

I den forbindelse rettede Callenberg henvendelse til Industrialiseringsfonden for Udviklingslande, IFU. - Vi stod med ønsket om delvis at få finansieret fabrikken med udefra kommende lånekapital og fik derved kontakt med IFU. Det har vist sig at være særdeles udbytterigt for os, siger Robert G. Hansen, som betegner hele dette forløb som smertefrit.

Efter nogle måneders behandlingstid i IFU var etableringsplanerne godkendt, og proceduren omkring udbetaling af lånet kunne gå i gang. I sensommeren 2007 blev fabrikken, der har en snes ansatte, taget i brug. - I første omgang har vi valgt alene at entrere med IFU som långiver, men på sigt er vi interesseret i at inddrage fonden mere aktivt i vores ekspansion i Asien, siger han.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062