23948sdkhjf

Segall overtager I.C.Andersens kranvogne

Formand for DTLs Kran Blok Erfa, vognmand og kranudlejer Frank Segall, Esbjerg har overtaget hele kranvognssektionen hos I.C. Andersen Vognmandsforretning A/S i Esbjerg.

Formand for DTLs Kran Blok Erfa, vognmand og kranudlejer Frank Segall, Esbjerg har overtaget hele kranvognssektionen hos I.C. Andersen Vognmandsforretning A/S i Esbjerg.



I en fælles pressemeddelelse fra de to firmaer hedder det, firmaet Frank Segall Kranudlejning og Maskinflytning og firmaet I.C.Andersen Vognmandsforretning A/S har pr. 1.1.2008 indgået en aftale om samarbejde. Dette indebærer at alt kranarbejde fremover bliver udført af Frank Segall, og at I. C. Andersen styrker sin position som udbyder af mere konventionelle transporter. Dette tiltag gøres for styrke begge firmaers evne til at opfylde de forventninger vore kunder har til fleksibilitet, teknisk moderne udstyr, dygtige medarbejdere og konkurrencedygtige priser. Firmaerne forbliver på deres respektive adresser, og der sker ingen ændringer i ejerforholdene. Begge firmaer vil blive drevet med de samme medarbejdere og kontaktpersoner som tidligere. Frank Segall, siger til TTN, at overtagelsen af I.C.Andersens kranvognssektion betyder at Segall Kranudlejning fremover vil være på vejen med 12 kranvogne i størrelsen fra 38 tm til 115 tm. med en medarbejderstab på 16 personer og råder over al det kendte udstyr der skal til for at servicere kunderne rationelt og sikkert.

Nyt materiel på vej

Vognmand Frank Segall fortæller, at der også er nyt materiel på vej. Firmaet har netop gennemført en total renovering af en 44 tm kran, der har en byggehøjde på kun 2,85 meter. Kranen er samtidig blevet bygget op på en ny fireakslet Scania lastvogn og forventes at blive taget i brug i næste uge.

Midt på måneden vil firmaet også få leveret en ny specialpåhængsvogn, der også kan køre som tung blokpåhængsvogn, når der er behov for det. Midt i februar kommer der en komplet ny kranvogn i form af en ny Scania 8x4 opbygget med en 55 tm Effer kran. Tidlig på sommeren får firmaet fra Esbjerg også leveret en ny fireakslet MAN kran vogn, der bl. a. er udstyret med hydro-drive på en aksel. Den nye MAN leveres med en ny stor Effer-kran af typen 1750, der hører til i den absolutte svære ende.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081