23948sdkhjf

Nyheder fra Renault

Renault Trucks lancerer nye versioner af Kerax og Lander

Renault Trucks lancerer nye versioner af Kerax og Lander



Renault Trucks har opgraderet alle sine lastvognsserier gennem de seneste par år. Særligt rækken af entreprenørlastbiler er blevet skubbet frem i forreste række. Men Renault Trucks udbygger nu atter programmet med to nye lastbiler, som er klar til at blive lanceret i begyndelsen af 2008.

Det drejer sig om to nye versioner af Renault Kerax og Renault Lander

en Kerax med 500 hk motor og en Premium Lander 8x4.

Kerax

Når Kerax ruller ud med en DXi13 motor på enten 460 hk eller 500 hk (maksimalt drejningsmoment på 2.300 Nm og 2.450 Nm) supplerer den på fornem vis de øvrige Kerax med DXi11 motorer og den automatiserede Optidriver+ gearkasse.

Kerax-serien er nu optimeret over alt og parat til de mest krævende opbygninger, så den kan klare de største udfordringer.

Premium Lander

Den nye fireakslede Premium Lander 8x4, der nu er tilføjet den brede lastvognsserie,

gør Premium Lander endnu mere attraktiv på markedet for lastbiler til bygge- og anlægsopgaver. Premium Lander 8x4 har en øget nyttelast, når det gælder kørsel til og fra byggepladser - eksempelvis opbygget med betonkanon, kran, tip, som industrirenovationsbil eller lignende.

Med fabriksmonteret tip eller betonkanon passer Kerax og Premium Lander endnu bedre til de opgaver, de er designet til at udføre.

Med Premium Lander og Kerax fortsætter Renault Trucks med at sætte nye standarder inden for bygge- og anlægssektoren. Det gælder specielt for transport af jord, sten og grus, arbejde i grusgrave og stenbrud, betontransport og transport af byggematerialer.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.066