23948sdkhjf

Midtjysk vognmand stopper

Den midtjyske vognmand Søren K. Johansen Silkeborg, er efter et langt liv på Europas landeveje kørt på efterløn.

Den midtjyske vognmand Søren K. Johansen Silkeborg, er efter et langt liv på Europas landeveje kørt på efterløn.



Søren K. Johansen, der i transportbranchen har gået under navnet Søren Silkeborg har solgt sin sidste Mercedes trækker, der nu er eksporteret til Baltikum. Han startede i 1962 som chauffør hos en lokal vognmand i Fårvang, hvor han kørte kreaturer til slagteriet.

Efter overstået værnepligt kørte Søren K. Johansen fragt mellem Silkeborg og København. Derefter var han chauffør hos Visti Christensen i Gjern i seks år og Frode Laursen i 10 år.

Samme butik hver dag

I 1983 startede han sammen med den daværende kollega Knud Knudsen i Hammel en vognmandsforretning. Samarbejdet mellem de to vognmænd ophørte i 1986. Siden har Søren K. Johansen udført trucking af møbler til Tyskland, kørt containere på Danmark og Tyskland samt kørt distribution mellem Jylland og København, hvor han kørte en fast tur til den samme butik i København hver dag.

Søren K. Johansen siger til www.e-nyt.com at arbejdspladserne Visti Christensen og Frode Laursen var virkelige gode arbejdspladser. Om tiden som vognmand, siger han, at de tre år, hvor han kørte møbler på Tyskland, nok var de bedste.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08