23948sdkhjf

JSJ har ingen tilladelser

Den tilladelsesløse vognmandsvirksomhed er flyttet fra Kjellerup til Nørre Snede

Den tilladelsesløse vognmandsvirksomhed er flyttet fra Kjellerup til Nørre Snede



Det midtjyske vognmandsfirma JSJ ApS har tilsyneladende ikke længere nogen tilladelser til at udføre godstransport mod betaling. Det plejer dog ikke at være nogen hindring for, at Jim Nørgaard Jensen kan køre med lastvognene. Jim Nørgaard Jensen blev i slutningen af 2004 af bl.a. DTLs formand Jørgen Egeskov anmeldt for ulovlig vognmandskørsel gennem sit firma LC Container Udlejning. Et dugfrisk opslag på Færdselsstyrelsens hjemmeside viser, at JSJ ApS kun råder over fire EU-licenser med udløbsdato den 31. januar 2010 og ingen tilladelser til godstransport mod betaling.

Gældssanering

Samtidig viser opslaget, at virksomheden tilsyneladende er flyttet fra den oprindelige adresse i Kjellerup til adressen Nørhovedvej 14 i Nørre Snede, hvor den tidligere vognmand Jim Nørgaard Jensen har sin bopæl.

Den tidligere vognmand fik den 10. august i år en gældssanering hvor den usikrede gæld stiftet før den niende marts i år blev nedsat til en dividende på 1,1912 procent, der skal betales over en femårig periode. Den oprindelige ansvarlige leder i JSJ ApS, Jan Skiffard Jensen valgte tidligere på året en ansættelse hos et lokalt murerfirma, frem for vognmandsfirmaet, der i sit første regnskabsår havde et underskud på 135.739 kr.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125