23948sdkhjf

Problemer med typegodkendelser

Et problem der i høj grad rammer vognmænd med blokvognsmateriel vil blive løst i 2007

Et problem der i høj grad rammer vognmænd med blokvognsmateriel vil blive løst i 2007



Mange vognmænd oplever for tiden, at der er store problemer med at få udstedt typegodkendelser. Et problem som DTL har forelagt Færdselsstyrelsen, hvor direktør Carsten Falk Hansen svarer ifølge KranBlok:

- Færdselsstyrelsen har desværre i øjeblikket problemer med at leve op til den service på typegodkendelsesområdet, som vi gerne vil yde, og som kunderne med rette bør kunne forvente. Færdselsstyrelsen har i sidste uge ved en intern rokering i typegodkendelsessektionen tilført flere ressourcer til området for påhængskøretøjer.

Enklere procedurer

- Færdselsstyrelsen forventer i nu tilføre yderligere ressourcer fra en anden afdeling i styrelsen. Med virkning fra den første januar 2007 overgår typegodkendelsessektionen i øvrigt fra Tilsynsafdelingen til Bilteknisk afdeling. I den forbindelse forventer Carsten Falk Hansen allerede i denne måned eller straks i det nye år at kunne slå en ny stilling op som daglig leder af typegodkendelsesområdet. Den nye ”funktionschef” vil – ud over tilrettelæggelsen af den daglige produktion – tillige få ansvaret for et udviklingsprojekt for typegodkendelse af tunge køretøjer, der vil forenkle procedurerne væsentligt. Dette projekt håber jeg at kunne påbegynde i begyndelsen af 2007, lyder det fra Carsten Falk Hansen

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078