23948sdkhjf

Anker M. Jensen går af

DTLs næstformand Jørgen Egeskov Jensen overtager posten som formand for Dansk Transport og Logistik

DTLs næstformand Jørgen Egeskov Jensen overtager posten som formand for Dansk Transport og Logistik



Dansk Transport & Logistiks formand siden 2002 Anker M. Jensen overlader posten til Jørgen Egeskov Jensen med virkning fra 1. januar 2007.

Anker M. Jensen har dog ikke opgivet organisationsarbejdet for vognmandsbrancen. Han har nemlig fået sæde i det otte mand store forretningsudvalg, som træffer de overordnede beslutninger i den nye organisationsgigant Dansk Erhverv.

DTL er dermed sikret en stærk placering i Dansk Erhverv, der forventes at få en betydelig politisk indflydelse fremover.

Vedmod

- Det er med vemod, at jeg forlader Dansk Transport og Logistik, der har skabt mange gode resultater – bl.a. har DTL med sine fremragende kontakter til Christiansborg og i EU formået at få politikerne til at forstå, at transporterhvervet er vigtigt for Danmark. Men jeg forlader bestemt ikke branchen, for i Dansk Erhverv kan jeg være med til at få transporterhvervet endnu mere på den politiske dagsorden. Erhvervet er fra tid til anden, nogle gange mere fortjent end andre, i stormvejr, og med det store Dansk Erhverv i ryggen har DTL en partner, der kan rykke. Tiden har ikke været inde til eksperimenter med organisationsvalg – Dansk Erhverv er stedet, hvor det fremover sner, udtaler Anker M. Jensen.

Ny Formand

Han er tilfreds med at efterfølgeren hedder Jørgen Egeskov Jensen.

- Han har med sin brede viden om erhvervet og sit store netværk de rigtige forudsætninger for at kæmpe branchens sag fra formandsstolen i DTL. Jeg ønsker ham og den nye bestyrelse al mulig held og lykke, siger den afgående formand ifølge en pressemeddelelse fra DTL.

Næstformandsposten overtages af bestyrelsesmedlem Leo Jensen.

Henrik Tofteng indtræder i bestyrelsen som Anker M. Jensens suppleant.

Bestyrelsen i DTL er for nyligt blevet reduceret med et medlem, da ITDs formand Mogens Therkelsen har besluttet at udtræde som følge af ITDs valg af HTS-A som organisation.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063