23948sdkhjf

ProActive Airlines Services til Keflavik

Det nye kontor i Reykjaviks lufthavn Keflavik bliver samtidig ProActive?s første nordiske filial.

- Vi havde faktisk selv planlagt, at Stockholm ville blive det første i rækken af nye nordiske kontorer, men andet pressede på. Vi åbner således kontoret i Keflavik, hvor vi starter ud med at præsentere Iceland Express fra og med 1. Januar. Det korte varsel betyder også, at lokalt personale først forventes at kunne være på plads fra 1. februar. Kontoret i Keflavik vil derfor fra starten være bemandet af personale fra København, med de første to uger styret af Christina Bennetzen, siger Bo Seidelin, ProActive Airline Services? administrerende direktør.

- Med Iceland Express? expansionsplaner fra maj 2006, inklusive nye direkte ruter til Alicante, Stockholm, Gøteborg, Berlin og Friedrichshafen, har vi altså vovet skindpelsen og kastet os ud i nye spændende udfordringer deroppe. Synergi-effekten ved at have eget kontor i begge ender af ruten mellem København og Keflavik, og dermed bedre kontrol og kvalitet, forventer vi også får stor indflydelse på den videre udvikling. Og dertil kommer så nye selskabers erklærede interesser i at beflyve Island, siger Bo.

Dermed hentyder han bl a til British Airways, der tidligere har annonceret planer om at starte flyvninger mellem London og Island.


Outsourcing af fragtafdelingen

Ligeledes fra 1. januar har Iceland Express outsourcet sin fragtafdeling til OneXP, der i sin tid, også ledet af den nuværende ejer Peter Garrett, stod for salig Sterling European?s fragtaktiviteter.

- Med denne aftale overtager vi det totale ansvar for selskabets fragtaktiviteter med henblik på at optimere indtjeningen for vores kunde ved udnyttelse af fragtkapaciteten på alle fly, siger Peter Garrett.

- Det er således nu OneXP, der står for udnævnelse af GSAer på de forskellige markeder, fastsættelse af rater og alle andre elementer. Vi har derfor også lagt os i selen for at få en dansk GSA rykket til Island for at skabe basis for den synergieffekt, det vil skabe, at samme selskab holder i begge ender af den ind- og udgående fragt med Iceland Express.

Forøget fragtkapacitet

- Det er et vigtigt tidspunkt, vi kommer til på, for selskabet modtager fra 1. marts det første af tre MD-90 fly, der skal indsættes på det ekspanderende rutenet. Der er tale både om nye destinationer og øget frekvens på flere af de eksisterende destinationer, og med de større fly bliver der tale om en væsentligt forøget fragtkapacitet.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063