23948sdkhjf

Emirates lægger an til landing i København

Og dermed får Københavns Lufthavn fornøjelsen af en ny, prestigefyldt carrier, der starter blødt op med fire ugentlige afgange fra den 1. oktober, 2006. Allerede fra den 29. oktober øges frekvensen til daglige afgange ? og der er dermed lagt op til en succes, for ingen er i tvivl om, at Emirates rider på en bølge af medgang og satser stærkt på opbygningen af et fintmasket globalt netværk med Emiraterne som drejeskive og med branchens største indkøb af nye fly, blandt andet A380 i både passager- og fragtudgaven.

- Vi er indrømmet selv lidt overrasket over den pludselige beslutning. Vi har længe arbejdet med planerne, og alle har vidst, at noget ville der ske inden længe. Men så kom beskeden, og bag den ligger, at Emirates får et fly ledigt. Det var en Airbus A330-200, der var afsat til et andet projekt ? som har vist sig at trække ud. Derfor var der nu basis for at starte operationerne på Norden, siger Gøran Hansson, Aviation Marketing Scandinavia AB, der er selskabet passager-GSA på det nordiske marked.

Fragten

På fragtsiden er Emirates allerede i flere år på hjemmebane i Skandinavien, nemlig med faste fragtflyvninger mellem USA og Fjernøsten via Gøteborg og hubben i Dubai.

Det er som bekendt ScanPArtners, der er Emirates SkyCargo?s GSA for fragten i Norden. Og her glæder Jens Heide sig forståeligt nok over en varm nyhed på én af de første snefyldte dage i slutningen af december 2005.

- Emirates SkyCargo er allerede i dag vores helt store kunde, og det er klart, at det også for fragten er en kanon-nyhed, at selskabet nu kan tilbyde online kapacitet på Københavns Lufthavn. Vi glæder os? siger Jens Heide.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064