23948sdkhjf

Stormøde i FDL ApS

Besk indkast til stormøde 14. januar

Besk indkast til stormøde 14. januar



Det er atter utilfredsheden med vognmændenes hovedorganisation DTL, der står på dagsordnen, når der af holdes stormøde i FDL ApS i Fredericia 14. januar.

” Utilfredsheden med DTL har aldrig været større end nu, og står det til FDL skal det være slut med at vognmændene igen og igen hænges ud som lovovertrædere, der bare maser sig frem i store dræbermaskiner.

Derfor håber FDL ApS på stor opbakning til det åbne møde, der afvikles lørdag d. 14. januar i Fredericia, hvor budskabet er soleklart: Der er behov for en organisation, som uden skelen til særlige interesser vil yde en indsats for især små og mellemstore vognmands-virksomheder. Der skal lægges pres på politikerne og fragtpriserne skal op, så vi får bremset stimen af triste konkurser midt i en tid, hvor efterspørgslen på biler er høj,” hedder det i en pressemeddelelse fra FDL ApS.

- I betragtning af, at lastbilerne er samfundets nerve, er det ufatteligt, vi må affinde os med en hovedorganisation, som lever i en helt anden verden, end dem, der kører ude på landevejene. Vi har fået mange tilkendegivelser fra uorganiserede og fra folk, der er trætte af DTL, og nu er tiden kommet, hvor de kan sætte handling bag ordene ved at møde op i Fredericia og bakke op om FDL ApS, udtaler Christian Jensen fra FDL ApS.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062