23948sdkhjf

Lloyds sikkerhed bag ny forsikringsvirksomhed

Danske First Marine Insurance A/S, der ligger i Lynge ved København, lancerer nu transportforsikringer, der er 100 procent dækket af det engelske Lloyd’s.

Danske First Marine Insurance A/S, der ligger i Lynge ved København, lancerer nu transportforsikringer, der er 100 procent dækket af det engelske Lloyd’s.



- Vi er det eneste forsikringsselskab, der har opnået ret til at tegne transportforsikringer med fuld sikkerhed i Lloyd’ syndikater, nemlig AEGIS, Beazleus, Milennium og Chauser, siger direktør Flemming Parris, First Marine Insurance A/S.

– Konceptet betyder kort fortalt, at vi kan forsikre op til 125 millioner kroner per enkeltstående risiko, og vi påtager os både vare- og speditør-ansvarsforsikring i forbindelse med bil-, skib-, fly- og banetransporter samt forsikringer, der ligger i umiddelbart forlængelse heraf, som for eksempel montage- og konsekvenstabs-dækning. Vi er professionelle og har et godt kendskab til transportforsikringer og det er netop derfor, vi nu ønsker at tage kampen op med de traditionelle forsikringsselskaber på transportområdet, siger Flemming Parris, der vurderer, at det danske marked for transportforsikringer andrager cirka 450 millioner kroner.

First Marine Insurance A/S, hvis tre medarbejdere alle har en fortid inden for transportforsikringsområdet, så dagens lys 1. oktober i år og regner med i løbet af 2006 at have erhvervet cirka 5 procent af markedet, hvilket svarer til godt og vel 20 millioner kroner. Forsikringsselskabet, der får omkring 75 procent af forretningerne via mægler, tilbyder via en sikker forbindelse webbaserede forsikringscertifikater, så kunderne kan udskrive dokumentet på egen printer.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078