23948sdkhjf

SQ Cargo melder om god start på de nye ruter

- Uden at komme nærmere ned i detaljen kan jeg da med hånden på hjertet sige, at vi ligger fint over budgettet, når det gælder mængder på disse nye ruter, siger Kim Irmov, Singapore Airlines Cargo regional manager Nordic & Baltic regions.

- Vi flyver til henholdsvis Delhi og Bangalore, og de store mængder indgående mod København er naturligvis et udtryk for den voldsomme vækst i den indiske eksport til Europa i disse år. Når det gælder de østgående afgange, ligger vi også på linie med de planlagte tal for mængder. Det skal da ikke være nogen hemmelighed, at vi skal arbejde solidt og stærkt for at opbygge et nyt nordisk marked, der hidtil har været betjent ved truckingruter ned til kontinentet samt af ad-hoc, ikke-IATA fragtere. Det gør naturligvis opgaven til en professionel udfordring.

Lovende tegn

-Men vi ser allerede her kort efter opstarten stærkt lovende tegn og tidlige resultater, der lover godt for budgetter og regnskaber. Vi går i første hånd naturligvis efter de kunder, der er kendt for at have trafikker til Indien. Men det har lunet os svært, at markedet viser sig også at rumme rigtig mange små og mellemstore virksomheder, der ? ukendt for os ? har forretninger på Indien. Og de dukker så op, efterhånden som vores produkter bliver kendt i markedet. Og vi kan så sætte dem direkte i luften, hvor de før var vant til at bruge langvarige landevejstransporter til kontinentet.

Singapore Airlines Cargo flyver én gang ugentligt fra København til Delhi, og én gang ugentligt til Bangalore.

Mere i luften

CASS-tallene for 2004 siger, at der gik 757 tons IATA-fragt ud af Danmark til Delhi og 448 tons til Bangalore. Fra Sverige gik der 3,306 tons IATA-fragt til Delhi og 1,877 tons til Bangalore, mens der fra Norge gik 144 tons til Delhi.

Det er som sagt kun IATA-fragten. Hvis den er ca. halvdelen af totalen, er det ikke svært at regne et omtrentligt totaltal ud ? og med en direkte fragterforbindelse ud af Danmark er der nok uden tvivl mere i luften fremover.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078