23948sdkhjf

Finnair øger flyflåden

Udover løbende at øge flåden af fly til langruterne, hvor Asien er blevet Finnairs helt store trumfkort, har Finnair nu også øget sine bestillinger af nye fly til Europa-trafikken og indenrigstrafikken.

Det blev først i december til en udvidelse af ordrerne på Embraer, hvor selskabet bestilte yderligere fire af den store udgave, Embraer 190. Det vil ved indgangen til efteråret 2006 betyde, at Finnair vil have 16 af disse fly i flåden.

Fintmasket net

Leveringen af de oprindeligt bestilte 12 Embraer fly er allerede gået i gang med tre fly leveret dette efterår ? og Finnair har yderligere ret til bestilling på endnu fire af disse fly.

Tilgangen af disse nye regionale fly betyder, at Finnair kan finmaske trafiksystemet endnu mere, således at adgangen fra Europa til selskabets oversøiske ruter øges yderligere. Og det er på langruterne til Asien, Finnair laver sine rigtigt store penge.

Fra 1. november 2006 åbner Finnair således sin senest publicerede nye rute fra Helsinki til Delhi. Og ligeledes i 2006, juni måned, åbner Finnair sin nye rute til Nagoya, hvorved selskabet når op på tre destinationer i Japan, og Guangzhou kom på Finnairs rutekort i september i år.

Kræver vækst

Det kræver naturligvis vækst i flyflåden. Finnair modtager således sin 7. MD-11 her sidst på året, og nr 8 kommer til i 2006. Og Finnair har tidligere sagt, at man regner med at runde de 10 MD-11 inden for et par år.

- Det skal nok vise sig at holde stik..

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063