23948sdkhjf

Tim Jørnsen i chefstolen

Med base i Stockholm får han ansvaret for UPS? aktiviteter i de nordiske lande med over 1.100 ansatte og 28 driftsanlæg.

- Vi ser en stærk trend, der peger på, at logistik og transport bliver endnu vigtigere for kunderne. Dette gælder både store og små virksomheder. UPS bliver i stigende grad en strategisk samarbejdspartner, der hjælper kunderne med at møde deres logistik udfordringer, snarere end blot en leverandør af pakker, siger Tim Jørnsen.

Tim Jørnsen startede sin karriere i UPS i 1988 i Norge. Siden da har han arbejdet med salg, markedsføring og operationsudvikling. I 1998 fik han ansvaret for forretningsudvikling ved UPS? kontor i Bruxelles, og i maj 2003 overtog han ansvaret for salg, markedsføring, teknologi og kundeservices i Storbritannien.

Funktioner ? ikke lande

UPS har naturligvis rent formelt en administrerende direktør for det danske selskab. Men det er i virkeligheden ikke så relevant, for UPS har en operationel organisationsstruktur - en slags matrix-struktur - som gør, at de fleste funktioner i Norden har fælles enhedsledelse, hvor man altså betragter hele Norden under en hat. For eksempel Markedsføring styret fra Stockholm, og Human Ressource styret fra København

Dette betyder, at den ny direktør Tim Jørnsen omkring sig har en ledelsesgruppe, der er sammensat af funktionschefer og ikke af landechefer.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.067