23948sdkhjf

Dream-team skaber vækst

Vikar- og rekrutteringsvirksomheden JobTeamDanmark er næsten seksdoblet i løbet af de sidste fire år målt på bruttoresultat. Den formidable vækstrate har medført, at JobTeamDanmark som den første virksomhed nogen sinde for 2. år i træk er blevet kåret som årets Gazellevirksomhed i Ribe Amt.

Ejer og direktør Erik Brinch-Nielsen, som startede JobTeamDanmark for 8 år siden, siger: - En væsentlig årsag til, at vi igen i år har vundet den eftertragtede titel er, at vi er benhårde, når vi vurderer nye forretningsmuligheder. VI går kun ind i områder, hvor vi på forhånd ved, vi kan blive de bedste. Når man vil vokse, er der ikke plads til svinkeærinder.

- Vi er så store nu, fortsætter Brinch-Nielsen, - at vi har væsentlige stordriftsfordele på IT og økonomiområdet, men vi glemmer ikke vore væsentligste forudsætninger for succes: nemlig fleksibilitet og et godt lokalkendskab. Vi går ind for strategisk samarbejde med kunderne, som repræsenterer alle virksomhedsstørrelser i Danmark. Og vi er ofte behjælpelige med at finde de rette medarbejdere, uanset om der er tale om få dages vikariat, eller en ny fast-tilknyttet medarbejder. Ofte er hele HR-afdelinger udliciteret til JobTeamDanmark, som så forestår afvikling af ferieperioder og højsæson.

JobTeamDanmark leverer kandidater inden for kontor, spedition, teknik, fabrik/lager og sundhed. ? Det er et typisk eksempel på at man kan løse et akut behov med vikarer. De fastansatte føler sig tryggere i ansættelsen, det giver stabilitet i produktionen, og da vi klarer alt papirarbejdet, betyder vikarerne heller ikke et pludseligt pres på firmaets administration, siger Erik Brinch-Nielsen. ? Vi har et dreamteam i øjeblikket. Folk der er skrappe til deres job og kvalificerede inden for hvert deres arbejdsområde.

Spedition

JobTeamDanmark er blevet markedsledende rekrutteringsbureau på spedition- og shippingområdet. ? Vi rekrutterer dagligt speditører til stillinger inden for sø-, luft- og vejtransport, og har i januar åbnet kontor i Kolding, så vi nu dækker trekantsområdet 100 %, siger afdelingsleder i København Tenna Bjerregård Larsen. ? Vor succes skyldes i høj grad egne kompetencer og erhvervserfaring inden for netop spedition. Vi har en omfattende rekrutteringsproces med dybdegående interviews og tests, og vores service- og kvalitetsniveau er højt. Vi ansætter også andet personale så som regnskabsmedarbejdere, indtastere og administrativt personale i speditionsvirksomhederne, - på den måde dækker vi hele vejen rundt. Speditionsbranchen har travlt. Det er en branche i kraftig vækst, og vi mener der er et stigende behov for dygtige medarbejdere, slutter Tenna Bjerregård Larsen.

JobTeamDanmark har afdelinger i Esbjerg, Grindsted, Kolding og om kort tid Vejen samt kontor i København. Der er 35 medarbejdere, og virksomhedens vækst forventes fremover at blive mellem 50 og100 procent om året.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079