23948sdkhjf

FDE tilbyder billigere telefoni

FDE har sammen med TDC udviklet et nyt telefon-produkt, et Kombi-produkt, der kan nedsætte omkostningerne - Også tilbud på SMS

FDE har sammen med TDC udviklet et nyt telefon-produkt, et Kombi-produkt, der kan nedsætte omkostningerne - Også tilbud på SMS



Telefon er en stor omkostning i transportvirksomhederne, men nu har FDE udvidet sin vifte af teleløsning med et Kombi-produkt:

- Kunder, der bruger TDC både på fastnet og mobilsiden, kan hermed få nedsat deres minutpris væsentligt, siger Kim Høi, underdirektør i FDE og påpeger, at en kunde, der bruger Kombi-produktet, kan, når han ringer fra en fastnet- til en mobiltelefon inden for virksomheden, nu spare hele 68 øre i forhold til den hidtidige pris.

- Det er noget, der kan mærkes i en virksomhed, hvor alle chauffører har mobiltelefoner, siger han.

FDE har aftaler med de to største teleoperatører herhjemme,TDC og Sonofon, både på mobil- og fastnettelefoni og internet. Og alle aftaler kan bruges af medlemmer af branchens organisationer: DTL, ITD, Danske Busvognmænd og Danske Speditører.

SMS til vognmændene

Desuden tilbyder FDE i sambejde med SMSbusiness en ny skræddersyet løsning til transportvirksomhederne.

Med den nye service kan man som vognmand sende SMS-beskeder direkte fra sin computer til én eller flere modtagere på én gang. Det kan f.eks. være en besked, man skal have givet til alle ens chauffører. Ved at bruge SMS-beskeder får man forenklet sin kommunikation med chaufføren, og samtidig er der tale om en billig og driftssikker kommunikationsform. Og så sikrer en SMS-besked i modsætning til mundtlige beskeder også korrekt og pålidelig information, fortæller Kim Høi, underdirektør og ansvarlig for den nye SMS-service hos FDE. Den nye service er en web-baseret løsning, som ligger på FDE's hjemmeside.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078