23948sdkhjf

MAN TGL vises for første gang

MAN præsenterer verdensnyhed på Transport 2005 i Herning

MAN præsenterer verdensnyhed på Transport 2005 i Herning



Det er ikke hver dag at et lille land som Danmark får æren af at være første land til at præsentere en helt ny lastbil. Dette er ikke desto mindre tilfældet når offentligheden for første gang får den nye TGL fra MAN at se på Transportmessen 2005 i Herning, som afvikles i perioden den 6. - 9. april.

TGL er en helt nyudviklet lastbil, som skal afløse modelserien L2000, som efterhånden har 11 år på bagen. Bag modelbetegnelsen "TGL" står således en videreførelse af begrebet "Trucknology® Generationen", hvor MAN TGA var første lastbil under dette koncept, som understreger MANs store knowhow indenfor udvikling og produktion af lastbiler, oplyser MAN

TGL dækker markedet for lastbiler fra 7,5 tons til 12 tons og kan derfor betegnes som en typisk distributionsbil til vognmænd og andre erhvervskunder, som har behov for transport af gods i byer og mellem landsdele.

Motorprogrammet dækkes af kraftfulde 4-cylinderede Common-Rail motorer, som starter fra 150 HK (110 KW) og ender ved en 6-cylindret motor med 240 HK (176 KW)

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062