23948sdkhjf

Trailere i hundredvis

Der er nu leveret 200 nye Schmitz Cargobull gardintrailere med ro-ro specifikationer til Norfolkline - og det er kun en del af en endnu større ordre.

Der er nu leveret 200 nye Schmitz Cargobull gardintrailere med ro-ro specifikationer til Norfolkline - og det er kun en del af en endnu større ordre.



Stor fleksibilitet er vigtig for Norfolk, som arbejder i det mest af Europa - og det gælder også transportmåden, især nu da landevejstransporten fordyres af vejskatter.

Derfor er den nye generation af gardintrailere fra Schmitz Cargobull både certificeret til jernbanetransport og udstyret til færgetransport interessant for rederiet.

Ud over den traditionelle huckepack-opbygning med dertil hørende certificering har trailere således alle de nødvendige surringsanordninger, som er nødvendige ved sejlads på Nordsøen og ved færgetransport i det hele taget. Der er desuden en særlig ferryprotection i stålbagdørene, som minimerer risikoen for buler og andre skader under rangering.

Selv om trailere er certificeret til banetransport er det alligevel lykkedes at holde en indvendig højde på 2,70 meter, fremhæver Schmitz Cargobull. Trailerne er endvidere bygget op over det nye galvaniserede og boltede chasses, der for et par år siden blev indført som standard på alle trailere fra Schmitz Cargobull.

Den bedste helhedsløsning

Norfolkline, der er Mærsk-ejet, leverer bl.a. til IKEA varehusene i Europa, ligesom man på det skandinaviske marked betjener både møbelproducenter og svenske skovindustri.

De 200 af trailer, som skal operere under Norfollkine i Göteborg er lever af Schmitz Cargobull i Sverige ti Norfolklines Scandinavian Divison i Göteborg som forinden har haft flere forskellige trailerprodukter til afprøving, før man valgte Schmitz Cargobull, som kunne levere den bedste helhedsløsning. Heri indgik både kvalitet, driftssikkerhed, sammenhæng mellem pris og kvalitet og service - samt overensstemmelse med Norfolklnes miljøpolitik.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062