23948sdkhjf

Når transporten skal designes

Iderig iværksætter har åbnet design-virksomhed i Padborg med transportvirksomheder som største kundegruppe

Iderig iværksætter har åbnet design-virksomhed i Padborg med transportvirksomheder som største kundegruppe



De fleste, der starter egen virksomhed begynder med en enkeltmandsvirksomhed. Men det gælder ikke Søren Frederiksen, der er 26 år og tidligere afdelingsleder i Sækko Design. Han lagde således ud med at ansætte fire medarbejdere, og yderligere en medarbejder er siden blevet ansat.

Han har realiseret sine tanker om at blive selvstændig og arbejde med sine favoritter design og dekoration, og den vejovervejede opstart, skyldes ikke mindst, at han helt fra starten har ønsket at kunne servicere sine kunder optimalt. Selve etableringen af firmaet er sket ved at danne aktieselskabet SIGNHOUSE A/S, som så har købt en ejendom på Eksportvej i Padborg.

Søren Frederiksen fortæller, at man i den nye virksomhed vil beskæftige sig med udvikling af logoer, og hjælpe kunderne med at designe og udvikle deres image-skabende udseende.

Og det sker ikke blot på det teoretiske plan. Man vil således på firmaets edb-anlæg, tegneborde og skæreborde færdiggøre de produkter, som efterfølgende monteres på lastbiler, trailere m.v.

Det er ikke blot transportbranchen man henvender sig til, men den største kundegruppe kommer fra transportbranchen. Derudover har SIGNHOUSE A/S allerede haft opgaver fra både virksomheder, forretninger og private, som har specielle opgaver med film m.v. Virksomheden tilbyder da også alle former for skilte og tryksager.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079