23948sdkhjf

Motorgaardens leder med i Rally Monte Carlo Historic

Motorgaarden i Silkeborg er værkstedet for det næsten umulige, hvor mange skæve køretøjer er blevet rettet op gennem tiderne, og mange nye lastvogne med interessante akselkonfigurationer har set dagens lys.

Det er til gengæld ikke umiddelbart noget man forbinder med rallykørsel. Ikke desto min-dre har værkstedsleder Knud Hedegaard, der i mange år har haft motorsport som hobby, igen i år deltaget i det historiske Rally Monte Carlo.

Knud Hedegaard var co-driver, mens Preben Kristoffersen, der er et kendt ansigt i dansk motorsport, sad bag rattet i den efterhånden aldrende højrestyrede Austin Cooper fra 1968.

60 årig nummer 60

I dette års rally startede parret som nr. 60 i Monaco, hvilket ikke var nogen tilfældighed. Preben Kristoffersen fyldte nemlig 60 år midt under løbet, og havde derfor fået tildelt start nr. 60.

Parret opnåede med 7053 strafpoints en placering som nr. 139 ud af 352 startende rally vogne. Om føret siger Knud Hedegaard til Danmarks Transport-Tidende:

- Det var som det skulle være. Der var snestorm, isglat føre og ind imellem solskin med tørt føre, og sådan skal det være til et rigtig Rally Monte Carlo Historic.

Austin Cooperen gennemførte hele løbet uden et kny, den blev kun tanket med benzin. Løbet strakte sig over et par tusind kilometer med start i Monaco fredag aften og slutmål i Monaco natten mellem tirsdag og onsdag.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063