23948sdkhjf

Bedre kontrol

Ny transportkommissærs ønske om større fokus på kontrol frem for nye regler hilses velkommen af DTL

Ny transportkommissærs ønske om større fokus på kontrol frem for nye regler hilses velkommen af DTL



EU-Kommissionens nye transportkommissær ,Jacques Barrot, benyttede sit første møde med Europaparlamentets transportudvalg, til at erklære, at han lagde lige så stor vægt på kontrol med anvendelsen og indførelsen af EU’s regler i medlemslandene, som udarbejdelsen af nye regler.

Det kniber nemlig gevaldigt med medlemslandenes iver for at implementere reglerne i den nationale lovgivning, men Barrot oplyste ikke, hvilke medlemslande, der halter bag efter.

Kommissionen vil derfor prioritere indførelsen af de gældende regler frem for udarbejdelsen af nye regler i arbejdsprogrammet for 2005.

Jacques Barrot’s udtalelse hilses velkommen i Dansk Transport & Logistik:

- Det er positivt, at Kommissionen forstår, at man ikke fremmer transporterhvervets forhold ved konstant at fremsætte nye forslag til lovgivning. DTL har ofte talt for, at der skal tages hensyn til erhvervets - og myndighedernes - evne til at opsuge nye regler, inden man vedtager yderligere regler. Det kan kun hilses velkomment, at transportkommissær Barrot vil fokusere på, at reglerne overholdes af medlemsstaterne. Det vil sikre, at vores medlemmer opnår samme konkurrencebetingelser som deres konkurrenter i andre medlemslande, udtaler vicedirektør Morten Lindbo, DTL, ifølge organisationens hjemmeside.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063