23948sdkhjf

HFR - Dansk-ejet vognproducent med stor eksport

Der er ikke mange danske vognproducenterne tilbage

Der er ikke mange danske vognproducenterne tilbage



Men ën af dem, der trods en knivskarp konkurrence fra udlandet har holdt fast, er HFR i Rødekro.

Virksomheden snart været aktiv på det danske vognproducentmarked i 60 år. Man starte-de i 1945 som et karosseriværksted, der siden hen er blevet til en nicheproducent, der la-ver alt det mere kundetilpassede.

National set er HFR den største producent med ca. 275 enheder om året, og samtidig eks-porteres ca. 40 pct.med hovedvægt på de øvrige Skandinaviske markeder.

Kundesegmentet er bredt og omfatter vognmænd, ladfabrikker, lastvognsforhandlere, trai-ler-importører m.v.

Vognproducenten i Rødekro har specialiseret sig i produktion af trailere til transport af skibscontainere og kølekasser, kærrer/påhængsvogne til veksellad, tank, lad og kølekas-ser, dollyer til modulvogntog (25,25 m vogntog) samt lette overførselshængere til hejse-ladscontainere.

Desuden har HFR egen import af alutiptrailere samt påhængsvogne.

Koncernen flytter

Virksomheden, der er delt i produktionsselskabet HFR Rødekro A/S og importselskabet HFR International A/S ejes af HFR Holding ApS, der igen ejes af Lise, Troels, Ulrik og Erik Frederiksen. Her til kommer udlejningsselskabet HFR Trailer A/S, der er ejet af Ulrik og Erik Frederiksen. I løbet af 2006 flytter hele HFR koncernen til en ny og mere synlig adresse lige ud til motorvejen ved Aabenraa nord.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078