23948sdkhjf

Billund først i verden med ny certificering

- Vi afslutter formelt den lange certificeringsproces den 8. februar, og certifikatet bliver så overrakt i forbindelse med Cool Chain Association?s aktiviter på Fruit Logistics i Berlin den 10. februar, siger Jan Ditlevsen, Billunds fragtchef.

- Da vi først hørte om det nye certificeringsprogram, udviklet i regi hos Cool Chain Association af den tyske institution Germanischer Lloyd, var jeg ikke tvivl: Dette var et uomgængeligt krav til os. Vi har længe kunne glæde os over den positive bedømmelse af vores kvalitet blandt vore kunder, og vi havde allerede længe investeret heftigt i kvalitetsstyring og kvalitetsudvikling. Vi var således blandt de relativt få lufthavne i verden, der kunne dokumentere vores kvalitet og dermed fremvise de kvalitetskrav, vi skulle bedømmes på. Men med Cool Chain Association?s certificering har vi taget et kvantespring fremad.

Klog investering

Der skal ikke være nogen tvivl om, at denne certificering efter de såkaldte ?Cool Chain Quality Indicators? er en proces, der kræver store investeringer i tid og træning, samt en høj prioritering af ledelsen på alle niveauer. Det er, også selvom man som vi starter på et rimeligt højt niveau, en proces, der virkelig sætter store krav. Men det er til gengæld også en klog investering, er jeg overbevist om; jeg tror, at inden for fem år vil situationen være den, at ingen krævende køber af perishables logistik vil drømme om at benytte en serviceudbyder eller transportør, der ikke er CCQI-certificeret! Dermed bliver certificeringen et konkurrenceparameter ? og vi har truffet den beslutning, at vi vil være i front.

- Men udover selve certificeringen har hele processen i sig selv været utroligt givende og lærerig. De mennesker fra Germanischer Lloyd, der har gennemført processen hos os, har været kompetente, inspirerende og innovative. Og deltagelsen i programmet og i Cool Chain Association i øvrigt er også en adgang til personligt møde med ledere på højeste niveau inden for en lang række spændende brancher. Det giver et netværk, der vil vise sig at være det hele værd, siger Jan Ditlevsen.

Først i verden

Billund Lufthavn vil i øvrigt være ikke ?kun? den første lufthavn, men den første virksomhed i verden overhovedet, der afslutter sin certificering efter de nye standarder.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.083