23948sdkhjf

Ny lavpluks-truck fra Atlet

Atlet Tempo er en ny serie lavpluks-trucks, der er udviklet med plukkemedarbejdernes travle hverdag for øje.

Atlet tager selv udgangspunkt i netop det stressede plukkemiljø, når producenten præsenterer Tempo-serien, der består af fire modeller.

- Anskaffelsen af en gaffeltruck udgør kun omkring en tredjedel af virksomhedens samlede omkostninger på anskaffelse og drift. Føreren og førerrelaterede omkostninger står for to tredjedele. Men føreromkostningerne kan være endnu højere blandt plukkerne, som arbejder i et højt tempo med risiko for nedslidning og ulykker. Tempo-serien er udviklet netop det miljø i baghovedet, hedder det fra Atlet.

Atlet Tempo findes i modellerne PPL, PPD, PPF og PPC. Modellerne PPD og PPC har hævbare førerplatforme, så føreren kan følge med gaflen op til niveau to, for optimal plukning.

Tempo-serien er naturligvis designet efter Atlets modulprincipper, hvilket tillader skræddersyede løsninger til kundens behov.

Modulopbygningen betyder også, at der kan anvendes standarddele, hvilket har en gunstig effekt på prisen

Plukkerens bedste

Tempo-serien byder på en lang række små og store praktiske og ergonomiske løsninger, der er tilpasset netop plukkernes hektiske arbejdsdag. Førerplatformen er rummelig og let tilgængelig, bunden er vibrationsdæmpet og med skridsikker belægning. Der er på forhånd gjort plads til plukkerværktøj som plastfilm, spritpenne og papirer.

Atlet har også sat fokus på selve betjeningen. Den nye truckserie benytter Atlets ergonomiske styrearm som standard. Men Atlet tilbyder også Tempo-serien med en ny styr-generation: Ergo-Steering ? der minder om et motorcykelstyr ? hvor alle funktioner er samlet et sted. Styresystemet er af den såkaldte progressive type, der dæmper styreudsvinget og dermed skåner førerens albuer, nakke og ryg.

Atlet har naturligvis også tænkt på sikkerheden og Tempo-serien har en række sikkerhedsfaciliteter. Førerplatformen kan ikke hæves, hvis ikke føreren står på den. PIN-kode sikrer, at kun det udpegede personale kan betjene trucken. Endelig sikrer Atlets Friction Force-system en jævn og ryk-fri drift, samtidig med at energiforbruget mindskes.

Atlets S3-sikkerhedssystem ? der blandt andet reducerer hastigheden i sving - er ekstraudstyr,

Tempo-serien er udrustet med en stærk AC-motor på 2,2 kW, der trækker på en batterikapacitet på 600 Ah. Topfarten er 12 kilometer i timen ? dog kun 11 med last på gaflen. Den kraftige motor giver lynhurtig acceleration og hævning og sænkning af gafflen.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094