23948sdkhjf

PEMA klar med nyt tiltag til specialtransport

Som noget nyt på udlejningsmarkedet for rullende materiel tilbyder PEMA Last- og Trai-lerudlejning A/S nu nedbyggede maskintrailere med udtræk og opkørselsramper til sine kunder.

Det nye tiltag adskiller sig fra sædvanen hos andre udlejningsselskaber ved, at man ikke blot tilbyder en nedbygget trailer med udtræk men her også har udstyr som f.eks. opkør-selsramper med.

- Det er nyt på markedet og viser tydeligt den kraftige konkurrence der er på udlejnings-markedet. Man er nødt til at kunne tilbyde det hele, så kunden ikke blot får en halv løsning, siger adm. direktør Carsten Sørensen til Danmarks Transport-Tidende.

- Hvis kunden har behov for f.eks. at kunne flytte selvkørende maskiner, hjælper det jo ikke, at han udelukkende kan leje en trailer, der er forberedt til opkørselsramper uden at ramperne er til stede. Derfor er et sæt opkørselsramper i aluminium fast tilbehør til trailer-ne, siger han.

Også som blokvogne

Foreløbig har PEAM fået tre af de nye Nooteboom trailere i den danske flåde ved de-potet i Vejle. De nye maskintrailere vil være et godt alternativ til at købe en ny maskintrai-ler for den vognmand, som skal løse opgaver med omfangsrige og ikke alt for tunge spe-cialtransporter. Carsten Sørensen fremhæver at de nye trailere selvfølgelig kan registreres som blokvogne med højere akseltryk ligesom der naturligvis også følger de nødvendige dokumenter til at kunne udføre transport med udtræk i Tyskland m.fl. lande.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064