23948sdkhjf

Ingen specialtransport uden internet

Med den nye bekendtgørelse om særtransporter kommer der også flere krav til udøverne af de pågældende transporter.

Med den nye bekendtgørelse om særtransporter kommer der også flere krav til udøverne af de pågældende transporter.



Den nye bekendtgørelse om særtransporter omfatter også nye krav til informationsteknologien hos den enkelte specialtransportør. Blandt andet kræves det at transportøren har konstant adgang til Internettet.

I de nye krav står der nemlig at man under udøvelse af en transport som falder ind under den nye bekendtgørelse, herunder også tilladelsefrie transporter (d.v.s. transport med maksimal mål op til H 4,1 m, B 3,3 m og længde 30 m) altid skal medbringe et ikke over en måned gammel udskrift fra www.trafikken.dk - Erhvervstransport – vedrørende spærretider og eventuelle særlige meddelelser og vilkår for den relevante rute.

Kravet skal sikre, at chaufføren på særtransporten altid er vidende om hvorvidt den påtænkte rute kan benyttes eller der måske er dukket noget vejarbejde eller lignende op, som kan vanskeliggøre gennemførelsen af transporten. Nu har udstedelsesmyndighederne ikke længere kontakt med dem, der udfører transporter som er tilladelsesfrie. Derfor er dette krav nu blevet en vigtig del af den nye bekendtgørelse.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079