23948sdkhjf

Volvo Lastvogne fik fint 2004

Volvo Lastvogne regner med, at 2004 igen placerer mærket som det mest solgte i Danmark - og glæder sig også over at trafiksikkerheden kom så stærkt i fokus sidste år

Volvo Lastvogne regner med, at 2004 igen placerer mærket som det mest solgte i Danmark - og glæder sig også over at trafiksikkerheden kom så stærkt i fokus sidste år



Peter Andersen, markedskommunikationschef hos Volvo Lastvogne, ser med tilfredshed tilbage på 2004, hvor Volvo igen fik placeret sig godt hos indkøberne af lastvogne i Danmark.

- Vi kan se, at vi står så stærkt, og at vi også i 2004 bliver kundernes førstevalg. Det er vi utrolig glade for, og det understreger jo, at Volvo Lastvogne har nogle produkter, som kunderne er glade for", siger Peter Andersen, som også er tilfreds med, at Volvo i 2004 for alvor slået fast, at de tager trafiksikkerhed seriøst med arrangementet "Trafiksikkerhed i øjenhøjde", der har været med til at højne trafiksikkerheden for de mindste i trafikken.

Det bekræftes af DTL, som kan konstatere, at antallet af dødsulykker forårsaget af lastvogne de sidste to år er faldet fra 79 til 69 - svarende til 13 procent - bl.a. på grund af den mange initiativer omkring trafiksikkerhed.

Kundernes bundlinje

Samtidig med trafiksikkerhedskonceptet har Volvo Lastvogne også fokuseret på et andet projekt, der handler om, at bedre adfærd giver bedre indtjening.

- Vi skal også være klar til at tilbyde vognmændene gode råd og vejledning omkring bedre indtjening. Erhvervet er under hårdt pres, og derfor gælder det også om at optimere indtjeningen, og det kan man faktisk gøre via bedre adfærd. Eksempelvis kan defensiv kørsel skære toppen af diesel-regnskabet, siger Peter Andersen, som også nævner Volvos nye koncept for en distributionsbil, der giver en stærk forbedring af logistik- og transporteffektiviteten ved distribution af gods og pakker - samtidig med, at den forbedrer arbejdsmiljøet for chaufføren, der nu kan gå igennem distributionsvognen i stedet for at skulle stige ud og ind.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063