23948sdkhjf

Styrer service og syn for kunder

Nordjysk serviceværksted yder fuldservice på mange udenlandske trailere

Nordjysk serviceværksted yder fuldservice på mange udenlandske trailere



Det er ikke blot danske kunders trailere, der fylder på værkstedet hos Frederikshavn Last-bilcenter A/S, der har en unik beliggenhed i Vangen syd for Frederikshavn lige ved motor-vej E45.

Virksomheden, der i daglig tale altid kaldes FLC, blev oprettet i sommeren 1992 af bl.a. vognmand Jørgen L. Jensen, der er leder af firmaet, og som står for den daglige drift.

Firmaet blev i sin tid etableret for at kunne servicere vognmandens og nogle kollegers vognparker, men siden har udviklingen ført til service af mange udenlandske køretøjer. Jørgen L. Jensen siger til Trans Inform, at det specielt er norske kunder, der kommer me-get hos FLC.

Styr på syn

- Vi har en medarbejder i administrationen, der ved hjælp af edb holder styr på, hvornår mange af de norske trailere skal til syn. Ud fra det sørger vi for, at traileren kommer hertil, hvor vi så laver den klar til syn. Herefter kan det køre direkte til det norske Biltilsyns kon-trolsted, på det sted hvor det nu skal synes, fortæller han.

Hos FLC ser man da også frem til den dag ikke så langt ude i fremtiden, hvor de uden-landske - i første omgang nordiske køretøjer - kan synes frit i de øvrige nordiske lande. Det vil betyde, at man kan klare hele opgaven med både at klargøre til syn og sørge for at selve synet bliver gennemført.


Alle mærker

Generelt serviceres alle mærker inden for trailere og påhængsvogne, dog har man efter-hånden specialiseret sig i mærkerne Schmitz, Benalu og Feldbinder tanktrailere.

Jørgen L. Jensen oplyser, at man ikke alene yder service på værkstedet i Frederikshavn men også kører ud til køretøjet, hvis der er behov for assistance i Danmark eller måske i udlandet.

For at kunne yde en optimal service har FLC et større reservedelslager med gængse dele til diverse trailere og lastvogne.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125