23948sdkhjf

Combifragt i joint venture

Beskæftiger sig med lagring og distribution af dæk

Beskæftiger sig med lagring og distribution af dæk



Den 1. januar har Combifragt Group A/S, Hvidovre, og Honold Reifen Logistik GmbH, Neu-Ulm, Tyskland, stiftet selskabet Honold Combifragt Logistics A/S med domicil, Hammerholmen 47, Hvidovre. Formålet er løsning af logistikopgaver for Continental dæk i Danmark.

Direktør Allan Mollerup, Honold Combifragt Logistics, siger til e-nyt:

- Combifragt Group har indgået et joint venture med Honold, der er agent for EHJ Combifragt i Tyskland og løser logistikopgaver for Continental dæk på europæisk plan. Da Continental lagde virksomhedens logistikopgaver ud i licitation for nylig, ville Honold gerne - i samarbejde med Combifragt Group A/S - stå for Danmark, og derfor stiftede vi aktieselskabet Honold Combifragt Logistics den 1. januar i år. Opgaven, der består i lagring og distribution af dæk i Danmark, foregår fra vor lagerterminal i Kolding, hvor 5.000 af de i alt 15.000 kvadratmeter er øremærkede til Continental.

- Samarbejdet mellem Honold og Combifragt er udelukkende dansk og går ikke over grænser, fortsætter Mollerup. - Vi forventer en årsomsætning i størrelsesordenen 60 millioner kroner i starten, men tror på, at tallet kan vokse på områder, der er relevante for selskabet at beskæftige sig med. Administrerende direktør Jørgen Hansen, Combifragt Group A/S, er formand for det nye aktieselskabs bestyrelse, der i øvrigt tæller Theodor Grünwald, Elchingen, Tyskland, Heiner Matthias Honold, Neu-Ulm/Reutti, Tyskland og direktør Allan Mollerup, der også er direktør i Combifragt Group.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062