23948sdkhjf

J. Buhl & Sønner A/S forbliver i familien

Vognmand Arne Buhl har pr. 7. januar i år afhændet sit vognmandsfirma J. Buhl & Sønner A/S til sin nevø, vognmand Jørgen Buhl.

Vognmand Arne Buhl har pr. 7. januar i år afhændet sit vognmandsfirma J. Buhl & Sønner A/S til sin nevø, vognmand Jørgen Buhl.



Jørgen Buhl har overtaget hele aktiekapitalen i selskabet og er indtrådt som direktør.

Arne Buhl siger til e-nyt: - Det har vi gået og puslet med i et halvt års tid, og omkring årsskiftet nåede vi frem til en handelsaftale.

I forbindelse med handlen er advokat Henrik Kleis indtrådt i bestyrelsen. Arne Buhl fortsætter i bestyrelsen, mens Anne Karin Buhl, Heide Glomseth Buhl og Susanne Glomseth Buhl er udtrådt af bestyrelsen. Susanne Glomseht Buhl, der i de seneste år har stået for det administrative i J. Buhl & Sønner A/S fortsætter dog i virksomheden. I løbet af kort tid flytter administrationen fra den nuværende adresse på Koltvej i Hasselager til virksomhedens garageanlæg på Bøgekildevej. J. Buhl & Sønner A/S blev etableret helt tilbage i 1939 med en enkelt Bedford lastbil. Arne Buhl startede officielt i firmaet , da han i 1962 fik stort kørekort. Sidste sommer rundende Arne Buhl de 60 år, og et generationsskifte begyndte derfor at spøge i kulissen. Jørgen Buhl, der også er kendt som formand for Østjyllands Vognmandsforening råder i forretningen over en halv snes trækkende enheder, mens J. Buhl & Sønner A/S har 18 lastvogne med tilhørende materiel så som påhængsvogne, tippeladstrailere, kraner og blokvogne m.v.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094