23948sdkhjf

Schenker Sverige vil installere alkolås i samtlige biler

Senest fra den første januar 2006 skal alle nye køretøjer i Schenker Sveriges regi været forsynet med alkolås.

Senest fra den første januar 2006 skal alle nye køretøjer i Schenker Sveriges regi været forsynet med alkolås.



Det gælder ifølge en beslutning der er taget af ledelsen såvel lastvogne som tjenestebiler. - Det er vigtigt at vi som transportvirksomhed viser vejen. Alkohol hører ikke sammen med bilkørsel udtaler Håkan Buskhe fra Schenker Sverige.

- I de første måneder i år vil Schenker begynde at alkoteste ansatte som kører i tjenesten. Vi vil fortsætte med at teste indtil de fleste af vore køretøjer er bestykket med alkolås siger Håkan Buskhe i en pressemeddelelse.

Sidste år i august præsenterede Schenker Sverige, seks trin til bedre trafiksikkerhed på de svenske veje, hvor et af målene netop er at indføre alkolås i samtlige køretøjer. Som en af de store indkøbere af færgeoverførsler, har Schenker også stillet krav til rederier, som trafikerer Sverige om at reglerne for servering af alkohol til chaufførerne bliver overholdt.

- Vi har gjort rederierne opmærksom på, at personalet på terminalerne og ombord på færgerne skal reagere, hvis der er mistanke om at der bliver indtaget alkohol. Som ledende transportvirksomhed vil vi gå i brechen for at opnå et sikre trafikmiljø siger Håkan Buskhe.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062