23948sdkhjf

Meldgaard fortsætter generationsskiftet

Meldgaard Holding overdrager vognmandsaktiviteterne til det nystiftede Meldgaard Transport A/S 1. januar 2005

Meldgaard Holding overdrager vognmandsaktiviteterne til det nystiftede Meldgaard Transport A/S 1. januar 2005



Meldgaard Holding har som led i det generationsskifte, der begyndte med Peder Meldgaards overdragelse af hovedparten af aktierne i Meldgaard Holding A/S til næste generation i 1994, stiftet Meldgaard Transport A/S 1. januar 2005 og overdraget vognmandsaktiviteterne til selskabet.

Aktiekapitalen, der er 10 millioner kroner, er kontant indbetalt til kurs 100.

Meldgaard Transport A/S får samme daglige ledelse som de øvrige selskaber i Meldgaard Gruppen: direktør Henrik Meldgaard, direktør Lasse Meldgaard og direktør Line Meldgaard. Peder Meldgaard er tildelt formandsposten.

Meldgaard Transport står med etableringen af det nye selskab godt rustet til fremtidige udfordringer inden for transportbranchen med hovedaktiviteterne inden for områderne nationale og internationale transporter samt flytteopgaver. Peder Meldgaard fortsætter med udlejning af domicilejendomme samt grusgrave i selskaberne Meldgaard KS og Meldgaard Sten & Grus ApS. Hermed er alle koncernens driftsaktiviteter samlet i Meldgaard Holdings datterselskaber, og hovedaktiviteterne omfatter Miljø og Genbrug, Transport og Handel.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109