23948sdkhjf

Fusion effektiv 1. maj 2005

DSV vil sammenlægge Franzefoss og Nymølle

DSV vil sammenlægge Franzefoss og Nymølle



Efter akkvisitionen af Franzefoss A/S, Danmark, der blev offentliggjort den 20. december 2004, har DSV Miljø A/S planer om at gennemføre en sammenlægning af den tidligere norsk-ejede råstofvirksomhed med en årsomsætning på omkring 100 millioner danske kroner med datterselskabet Nymølle Stenindustrier A/S. Fusionen gennemføres 1. maj i år, og efter fusionen bliver det fortsættende brand Nymølle Stenindustrier A/S, der er bedst kendt. Administrerende direktør Kaj Munk, Nymølle Stenindustrier A/S, er indtrådt som administrerende direktør for Franzefoss A/S Danmark. Han siger:

- Endnu er det jo ganske nyt for os, og nu skal vi til at se på, hvordan vi kan komme videre sammen. Franzefoss Danmark har i dag omkring 70 medarbejdere og Nymølle Stenindustrier omkring 80, så vi bliver cirka 150 ansatte, når fusionen er gennemført. Nymølle Stenindustrier har hele tiden været interesseret i at blive landsdækkende, og det er vi blevet med købet af Franzefoss Danmark. Nu gælder det for os om at udvikle os yderligere.

Direktør i Franzefoss Danmark, Poul Nissen, fortsætter i direktionen og indtræder siden hen i direktionen hos Nymølle Stenindustrier, der med købet af Franzefoss Danmarks 23 grusgrave i Jylland er blevet i stand til at forsyne kunder overalt i landet.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063