23948sdkhjf

Give Sværgods vokser i Storbritannien

Markedet for transport af vindmøller er i hastig vækst.

Markedet for transport af vindmøller er i hastig vækst.



I Danmark konsolideres der på livet løs, og i udlandet kæmpes der til stadighed om markedsandele. Seneste nyt på fronten er Give Sværgods’ ekspansion i Storbritannien, hvor transportvirksomheden fra Give allerede vurderes at have størstedelen af markedet for vindmølletransporter.

- Vi har i dag afsluttet en handel omfattende køb af en del blokvognsmateriel fra vores samarbejdspartner, Cadzow Heavy Haulage i Glasgow (Skotland) og suppleret op med nyt materiel fra Tyskland og Holland. Vi mener nu at have hvad vi skal bruge af specialudstyr i England, Skotland og Irland, siger Finn Hansen, Give Sværgods A/S, – Vi har været i gang i regionen siden 1. september og har haft en snes medarbejdere på stedet, hvoraf hovedparten er danskere. Da vi købte materiellet, fik vi tre skotter med over fra Cadzow til at supplere staben, der nu tæller omkring 20 specialister. Vi fortsætter det gode samarbejde med Cadzow for yderligere at styrke vores markedsposition og benytter Cadzows areal til bilerne, indtil vi finder egnede faciliteter. Konkurrencen på markedet for vindmølletransporter er begrænset til enkelte lokale udbydere, og vi mener, vi har en pæn del af aktiviteterne i dag. I øjeblikket kører vi en række transportopgaver omfattende et stort parti danske vindmøller til regionen. Vi har store forventninger til markedet i fremtiden og fortsætter vores ekspansive strategi, siger Finn Hansen, Give Sværgods.

Regionen styres fra Give, hvor Jan Vestergaard og Erik Madsen, der indtil 1. april i år stod for specialtransporter hos OM Transport i Horsens, er en del af arbejdsteamet.

Cadzow Heavy Haulage, der har afhændet sit materiel til transport af vindmøller, flytter fortsat entreprenørmateriel, mens vindmølletransportaktiviteterne nu ligger hos Give Sværgods. Cadzow har i dag 20 lastbiler og 37 blokvogne til transport af entreprenørmaskiner, hvilket udgør virksomhedens hovedaktivitet.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125