23948sdkhjf

LC kører på DK-Spærs firmatilladelser

Jim Nørgaard fra LC Containertransport ApS og LC Specialtransport ApS, Nørhovedvej, Nørre Snede, er stadig i politiets søgelys.

Jim Nørgaard fra LC Containertransport ApS og LC Specialtransport ApS, Nørhovedvej, Nørre Snede, er stadig i politiets søgelys.



- Sagen om godstransport for fremmed regning uden lovlig vognmandstilladelse ligger i øjeblikket til efterforskning hos os, bekræfter Preben Duch fra Horsens Politi, samtidig med at en af Jim Nørgaards biler igen spottet på landevejen.

DK-Spærs administrerende direktør, Jørgen Søndergaard, bekræfter i dag til e-nyt, at Jims to biler stadig kører for fabrikken. – Det er svært på kort tid at finde en vognmand, der kan transportere vore produkter, og derfor har vi valgt at fortsætte med Jim Nørgaards biler. For at løse tilladelsesproblemet har vi for omkring 14 dage siden udtaget to midlertidige firmabilstilladelser, - og det er de to tilladelser, Nørgaards lastbiler kører på. Bilerne står registreret i vores navn, de må kun transportere vore produkter, og chaufførerne skal være ansat og betalt af os. Og de regler overholder vi til punkt og prikke, lyder det fra Jørgen Søndergaard, der dog indrømmer, at han implementerede den midlertidige tilladelsesløsning, fordi han ikke ønskede DK-Spærs navn sat i forbindelse med ulovlig kørsel. – Ordningen er kun midlertidig, understreger Søndergaard. – Vi er blevet stillet i udsigt, at transportvirksomheden inden for en periode på to måneder vil kunne bringe forholdene i orden, enten ved at finde en ejer, eller en ledende medarbejder, der er i stand til at opnå de nødvendige vognmandstilladelser, så de kan fortsætte med at udføre transporterne. DK-Spær har ingen interesse i at fortsætte firmabilsordningen ud over de to måneder, vi foreløbigt har påtaget os. Vi ønsker ikke at have egne biler og har altid lagt transporterne ud til en vognmand. Det er vores princip, og det vil vi fortsætte med.

De midlertidige tilladelser gælder to måneder og udløber omkring 1. februar 2005.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079