23948sdkhjf

Samme bestyrelse i alle selskaber

Søren Jansen, administrerende direktør for BMS A/S, Rødovre, bekræfter, at der skal være identiske bestyrelser i alle BMS-selskaberne.

Søren Jansen, administrerende direktør for BMS A/S, Rødovre, bekræfter, at der skal være identiske bestyrelser i alle BMS-selskaberne.



– BMS A/S, Krangården A/S og TP Kranar AB, Sverige, får ens bestyrelser, bestående af koncerndirektør i MT Højgaard Peter Kofoed, der er bestyrelsesformand, koncerndirektør Allan Hermann Christensen, koncerndirektør John Kristian Lassen og Allan Thyrrestrup, SE Beton A/S. BMS købte aktiviteter og bygninger af Kranringen A/S og integrerede alle aktiviteter i BMS, men lod brandet Kranringen fortsætte. Den samme øvelse gentager vi nu med Krangården A/S, Holstebro og TP Kranar AB i Sverige, men for sidstnævnte to selskaber er integrationen ikke gennemført 100 procent, - det sker kun, hvis det bliver nødvendigt. Både BMS, Krangården, Kranringen og TP Kranar fortsætter som brands, så kunderne stadig kan genkende det mærke, de er vant til at få, slutter Søren Jansen, der oplyser, at efter BMS’s køb af Krangården og Kranringen var gennemført, så købte familierne Jørgen og Søren Enggaard, Aalborg, halvdelen af aktierne i BMS, der samtidig solgte stilladsafdelingen til MT Højgaard.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126