23948sdkhjf

Bakkegården afhændes stille og roligt

Direktør og ejer Nicolaj Beck, 50, der overtog den daværende maskinstation og entreprenørvirksomhed fra sine forældre i 1982, bekræfter situationen.

? Vi afvikler i øjeblikket stille og roligt alle aktiviteterne i Bakkegården, men på en måde, så alle ? især medarbejdere og kunder ? kommer ud af det på en god måde, siger han.

- Vi har indtil dato afhændet ni biler med tilhørende kørsel af i alt 17 biler og er i fuld gang med at sælge resten. Alle medarbejdere på nær tre er fulgt med bilerne over til en kollega eller har fundet andet arbejde, men vi fortsætter med at køre med bilerne, indtil de sidste har fået nyt job. Og det samme gælder kunderne: vi fortsætter også med at køre kontrakterne, indtil de har fundet ny samarbejdspartner.

Ikke endeligt

- Vi har endnu ikke truffet endelig beslutning, om vi lukker helt ned, eller om vi bevarer enkelte aktiviteter i virksomheden, siger Nicolaj Beck, som understreger, at afviklingen ? der skyldes de høje dieselpriser ? sker i en positiv ånd:

- Vi har konstateret, at vi fra 1. august indtil 1. november ikke har tjent penge, og det er det, der har fremkaldt beslutningen, slutter han.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063