23948sdkhjf

Uddannelse for transportledere

Det er Århus Købmandsskole, som har udviklet uddannelsen under Danmarks Transport Akademi, og som har lagt vægt på, at indholdet i uddannelsen er brugbart og, at der er en vekselvirkning mellem deltagernes praktiske ledelsesproblemstillinger, teori og gæsteundervisere.

Uddannelsen, som strækker sig over 13 dage fra januar til juni 2005, skal give deltagerne praktiske ledelsesværktøjer til personaleledelse og personligt lederskab og få professionaliseret virksomheden i forhold til kunder, konkurrenter og leverandører.

Så alt fra personaleledelse til personlig planlægning og transportsektorens udvikling vil blive berørt på de i alt 13 dage, uddannelsen strækker over fra januar til juni 2005.

Lederuddannelsen henvender sig specielt til ledere i mindre virksomheder og mellemledere/afdelingsledere i mellemstore virksomheder inden for spedition, shipping og virksomheders logistikafdelinger/transportkøbere.

Dine egne ideer

Udover lederuddannelsen er Århus Købmandsskole en af landets største skoler inden for elevuddannelsen i spedition og shipping og akademiuddannelsen i international transport og logistik.

Uddannelsen starter11. januar 2005. Den første mødegang er to dage - tirsdag og onsdag -, og derefter vil der være undervisning hver 2. eller 3. tirsdag.

Kursisterne får også mulighed for at diskutere og realisere egne ideer ?hjemme i din egen virksomhed ?, da undervisningen er bygget op om praktiske hjemme-opgaver i perioden mellem undervisningsdagene fra januar til juni 2005.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063