23948sdkhjf

11 nye B767 fragtfly

Star Air?s og Maersk Air?s administrerende direktør Finn Øelund ser udskiftningen af flyflåden som en milepæl for Star Air:

- Star Air blev etableret i 1987 og har udviklet sig til en fornuftig forretning. Selskabet udfører fortrinsvis fragtflyvning for det amerikanske pakkedistributionsselskab UPS, og de nye fragtfly betyder, at Star Air får endnu bedre mulighed for også at tilbyde sin service til andre europæiske kunder

Især UPS

Med operationscentrum i Køln Lufthavn udfører Star Air i dag fragtflyvninger hovedsageligt i Europa, og de nye fragtfly skal indgå i videreudviklingen af selskabets aktiviteter. Flyene vil hovedsaglig være beskæftiget med flyvninger for UPS. I forbindelse med udskiftning af flyflåden har Star Air indgået en længerevarende aftale med UPS om fragtflyvning i Europa.

Alle fly er leaset og opereres på dansk nationalitetsregister. De første to fly bliver leveret henholdsvis marts og april 2005, de øvrige leveres successivt i løbet af 2005 og foråret 2006, således at det ellevte og sidste fly modtages i maj 2006. Fragtflyene er ombyggede passagerfly og kan efter ombygningen laste cirka 42 tons fragt.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078