23948sdkhjf

Ser øget tendens til udflagning

Regionschef Hans Jørgen Stenz, Finans Nord A/S, Aalborg:

- Noget af det der især kendetegner Finans Nord, er vores uafhængighed af mærker og importør, - og ser vi på aktiviteter, så er vi også specielle på den måde, at vi kun beskæftiger os med erhvervskunder. Vi har fire ben at stå på: landbrug/entreprenør, industri, billeasing og transporterhvervet, hvoraf transporterhvervet, der står for cirka 50 procent af omsætningen, er langt det største enkeltområde.

- Jeg mener, udviklingen følger budgettet. Vores kunders situation er som den altid har været: nogle klarer sig godt, andre har problemer med at få økonomien til at hænge sammen. Og sådan har det egentligt altid været i transporterhvervet.

- Relativt nyt er, at vi har konstateret en øget tendens til udflagning hos vore kunder, og vi har besluttet at vi vil følge kunderne. Hvis de vil lease biler i eksempelvis Polen eller Litauen, så er Finans Nord klar til at drøfte de muligheder, der ligger i at finansiere biler, som er indregistreret i et andet land, oplyser han.

Miljøkrav kræver nyt materiel

Vi har den grundholdning, at varerne stadig skal flyttes, og at bilerne fortsat skal gøre arbejdet, og at der derfor fortsat vil være et behov for finansiering. Samtidig ser vi miljøkravene stige konstant, og det kræver hele tiden investering i nyt materiel.

- Så vi ser lyst på fremtiden, og især for transportområdet, som er vores kærneforretning, og som har været en del af Finans Nord fra starten i 1986.

- Vi har ansat to nye medarbejdere i transportafdelingen inden for de seneste seks måneder og er nu oppe på tolv i alt ud af totalt 59 i Finans Nord A/S, - og vi betragter transportområdet som et klart vækstområde, siger Hans Jørgen Stenz.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094