23948sdkhjf

Nyt shippingselskab i Horsens

- Vi mener, at Horsens Havn, der netop af Horsens Byråd har fået forlænget prøvetiden som trafikhavn, har et stort uudnyttet potentiale. Og det vil vi gerne forsøge at rette op på, siger medindehaver af DKI Logistics, Preben Borregaard,

- Og stifterne spiller godt sammen, fortsætter Borregaard, - for ShipCargo kan tilbyde skibsfragter, DKI Shipping klarer arbejdet på kajen og papirarbejdet, og så kan DKI Logistics tilbyde transport eller pakhus.

- DKI Shipping har fået asfaltfabrikken Colas, der arbejder på Horsens Havn, som sin første kunde, men vi regner med, der hurtigt kommer flere til, da vi yder en høj service og tilbyder konkurrencedygtige priser, siger han.

Løsarbejdere

Det er planen, at DKI Shipping vil hyre løsarbejdere i Horsens fra gang til gang. Direktionen i DKI Shipping ApS består af direktør i ShipCargo, Morten I. Andersen, Gistrup, og tidligere underdirektør i DFDS, Preben Borregaard; Bestyrelsen omfatter direktionen samt Torben Hein, Odder, der er medindehaver af DKI Logistics A/S. Anpartskapitalen i DKI Shipping ApS, kr. 125.000, er kontant indbetalt til kurs 105.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063