23948sdkhjf

Midtjysk Tip og Trailer skifter navn

Midtjysk Tip og Trailer Service i Viborg, der tillige er autoriseret MAN serviceværksted, har nu eksisteret i 20 år

Midtjysk Tip og Trailer Service i Viborg, der tillige er autoriseret MAN serviceværksted, har nu eksisteret i 20 år



Jubilæet fejres med navneskifte til MTT TruckCenter AS, der signalerer, at virksomheden i dag fremstår som servicecenter for transportmateriel.

- Efter lukningen af reservedelsafdelingen til personvogne, kan vi nu koncentrere os 100 procent om den tunge sektor, der er og bliver basis for vore aktiviteter, siger administrerende direktør Poul Schou, og tilføjer:

- Vi tror ikke på, at der i fremtiden vil være plads til mellemhandlere. I stedet vil alt salg komme til at foregå fra producent og importør, hvorfor vi også tilbyder vores assistance i denne nye struktur.

- Da vi grundlagde virksomheden for 20 år siden, var der ikke mange, som spåede os en chance. Men vi har overlevet og været på forkant, for eksempel med hensyn til åbningstider, siger han.

Total trailer-service

MTT TruckCenter, der ejes ligeligt af Flemming Nielsen, Niels Olsen og Poul Schou, tilbyder i dag total trailer service inkl. vedligehold og syn, service på alle forvogne med speciale i MAN, egen produktion af specialopbygninger og færdige opbygninger, opbygning/reparation/service af kraner og hydraulikanlæg samt køberådgivning. Virksomheden, der syner omkring 400 enheder om året, har 20 medarbejdere.

Den årlige omsætning beløber sig til 20 millioner kroner.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063