23948sdkhjf

25 års jubilæum i en spændende virksomhed

Direktør Steen Nelting har gjort hele turen med siden han startede som mekaniker hos Knud Hansen A/S og Thermo King

Direktør Steen Nelting har gjort hele turen med siden han startede som mekaniker hos Knud Hansen A/S og Thermo King



Meget har forandret sig siden starten i 1979. Kravene er større, men han synes, at jobbet er så spændende som nogensinde.

Han peger på, at det i dag er en anden måde at drive forretning på, selv om ordet service hele vejen igennem har stået øverst på opgavelisten. Således kommer vognmændene ikke i samme grad på besøg. Kunderne er blevet færre, og ordrerne kommer i højere grad fra store selskaber via årsaftaler. Det giver faste rammer, som om Steen Nelting godt kan savne det gammeldags meget personlige forhold til kunderne og deres medarbejdere.

- Da jeg startede som mekaniker kendte vi jo samtlige chauffører, fra alle de vognmænd, som kom her

På Thermo King anlæggene har han oplevet en kolossal udvikling. Det er en helt anden teknologi. Og tilsvarende, når det gælder service-intervaller. De er jo blevet 4-5-doblet i den tid jeg har været med. Der blev dengang brugt mere end dobbelt så mange arbejdstimer om året på en sættevogn og et køleanlæg.

- Før beskæftigede vi os kun med køleanlæg. Nu hedder det one-stop-shopping, hvor vi skal levere det hele.

Selv om hverdagen er travl får Steen Neltung alligevel bliver der tid til sine store hesteinteresse, som han i høj grad deler med sin hustru. De har således en ejendom med stutteri med syv egne heste og 30 stående. Det var ikke mindst for at have noget sammen med familien (Steen Nelting og hans kone har to børn på 21 og en hjemmeboende på 13 år) at han kastede sig over stutteriet. - En god måde for famlien at være sammen på, siger jubilaren.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094