23948sdkhjf

EDB Gruppen Maut-klar

EDB-Gruppen melder klar med softwarepakke til ASPECT4, der klarer beregning og fakturering af omkostningerne til den tyske vejskat

EDB-Gruppen melder klar med softwarepakke til ASPECT4, der klarer beregning og fakturering af omkostningerne til den tyske vejskat



En af de store it-leverandører til den danske transportbranche, EDB-Gruppen, melder klar med en særlig maut-pakke til ASPECT4 fra midten af december.

Softwarepakken indeholder naturligvis faciliteter, der kan håndtere den månedlige afgiftsfaktura for maut-konsortiet Toll Collect. Men mindst lige så vigtigt er faciliteterne til forudberegning af den tyske vejskat og efterfølgende efterkalkulation og afstemning af de faktiske maut-omkostninger.

Toll Collect opgør kun kilometerforbruget en gang om måneden. Det betyder, at det er helt afgørende, at transportvirksomheden kan beregne den kilometerafhængige motorvejsafgift forud for den enkelte transport, inden der kan gives tilbud på kørslen til kunden.

Samtidig sikrer beregningen, at transportvirksomheden ikke kommer til at fungere som kassekredit for transportkøber længere end højst nødvendigt.

Erfa-gruppe bag

Endelig indeholder softwarepakken, der er udarbejdet på baggrund af et strategisk samarbejde mellem EDB-Gruppen, International Transport Danmark og en erfa-gruppe bestående af udvalgte kunder, naturligvis faciliteter for viderefakturering af vejskatten til transportkøber.

EDB-Gruppen tilbyder maut-pakken til ASPECT4 release 7.45 og release 8.2 som en standard grundpakke med mulighed for tilkøb til den nyeste Route LogiX 5-integration.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078