23948sdkhjf

Logistikanalyse fra KPMG

Syvende årgang af den danske Logistikanalyse melder om øgede forventninger til både vækst og indtjening i transporterhvervet.

Syvende årgang af den danske Logistikanalyse melder om øgede forventninger til både vækst og indtjening i transporterhvervet.



Det er KPMG C.Jespersen Statsautoriseret Revisionsinteressentskab, der står bag udgivelsen. Blandt analysens hovedkonklusioner er, at transporterhvervet har meget positive forventninger til såvel omsætningsvækst som indtjeningsvækst. 86 procent af alle deltagende virksomheder forventer omsætningsvækst, mens det tilsvarende tal for indtjeningsvækst er 90 procent. Derudover viser undersøgelsen som helhed, at der er fokus på omkostningsreduktioner samt at branchens interesse for produktudvikling er overraskende lille. Der er tilsyneladende en mindre tilbagegang for den nichestrategi, der har været i centrum de senere år, hvor differentieringsstrategien igen er kommet på banen, og der er flere interessante resultater af analysen, som kan fås ved henvendelse til statsaut. revisor Kaj Glochau på adressen kglochau@kpmg.dk.

Analysen gennemføres for at inspirere virksomheder til at udvikle og optimere anvendelsen af logistik og Supply Chain Management samt for at vise, hvor logistik og SCM i Danmark i dag bevæger sig hen. Den er baseret på et spørgeskema, der blev udsendt i begyndelsen af februar måned i år hovedsageligt til logistikdirektører og logistikchefer, men 13 procent af besvarelserne er foretaget af den virksomhedens administrerende direktør. 97 virksomheder har deltaget i analysen

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081