23948sdkhjf

Iceland Express slår igennem i fragtmarkedet

Derfor fryder Iceland Express sig over lige før jul at have ?landet? en afgørende og stor kontrakt med det Islandske postvæsen. Aftalen omfatter transport af al post mellem Island og Danmark, og det er et volumen, der svarer til omkring 600 kg hver dag.

Aftalen lå tidligere hos Icelandair Cargo, men efter en tilbudsrunde har det nye lavprisselskab altså haft held til at vinde postmængderne. Og det er et afgørende gennembrud for fragten i selskabet.

- Det er klart, at mange af vore potentielle kunder har været noget tilbageholdende med at knytte sig for tæt til Iceland Express, indtil vi kunne bevise, at vi faktisk er kommet for at blive ? og indtil vi ved et større, anerkendt kundeforhold kunne vise, at vi faktisk er en seriøs og pålidelig samarbejdspartner. Det er lige netop det, denne nye kontrakt kan vise vores omverden: Postvæsenerne er kendte for at være både krævende, kritiske og kompetence købere af transportydelser. Vi er overbevist om, at vi hermed er på vej til 2004 som et gennembrudsår for fragten i Iceland Express, siger Sævar Palsson, selskabets fragtchef.

Iceland Express tager i øvrigt imod sin Boeing 737-300 nr 2 fra 1. april, og det gør det muligt for selskabet at fordoble sine frekvenser på London og København med den kommende sommerfartplan.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062