23948sdkhjf

Maersk Air Cargo skal sælge Finnair Cargo i Danmark

Finnair flyver fire gange dagligt ud af Københavns Lufthavn og har dermed en betydelig produktion on-line i Danmark. Men dertil kommer jo de lette muligheder for trucking af gods til Finnair?s hub i Helsinki.

- Vi glæder os til at arbejde med Finnair Cargo, og vi har jo før, det vil sige indtil 1999, været GSA for Finnair Cargo, siger Jimmy Kjærsvold. Maersk Air Cargo.

- Finnair tilbyder trafik til 87 destinationer i sit rutenet, men det er klart ikke mindst Kina, Fjernøsten og USA, der har vores store interesse. I Kina betjener Finnair Cargo hele 25 destinationer sammen med partnere som Air China, China Northern og China Southern, og selskabet flyver selv på både Beijing, Shanghai og Hong Kong. Desuden flyver Finnair til Bangkok, Singapore, Osaka og Tokyo, så vi har virkelig hermed fået et godt tilbud til det danske eksportmarked.

- Også USA kan være interessant, men her er vi så afhængige af, at der faktisk bliver plads til os, så vi må se, hvordan det udvikler sig. Derimod glæder vi os meget over igen at kunne arbejde med de finske indenrigsdestinationer. Fra vores tidligere periode med Finnair Cargo ved vi, at der er et stort potentiale her, og samlet rammer vi nu 22 indenrigsdestinationer i Finland.

- Så ja, det er en herlig start på året for Maersk Air Cargo, siger Jimmy Kjærsvold.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.657