23948sdkhjf

Færdselsstyrelsen har bolden

30. november var 20 sværgodstransportører indkaldt til møde for at diskutere og kommentere et oplæg til ny blokvognsbekendtgørelse, udarbejdet af en arbejdsgruppe under Færdselsstyrelsen med deltagelse af KRAN BLOK ERFA, Dansk Byggeris Mobilkrangruppe og forskellige myndigheder.

Udfaldet af mødet var meget positivt, lyder den foreløbige vurdering fra vicedirektør Morten Lindbo, DTL.

- Sværgodstransportørerne gjorde opmærksom på en række praktiske forhold, blandt andet omkring tilladelsesforhold, kørsel med blokvogn og køretøjerne. Emner som "ledsagerbiler" og "uddannelse" blev også rundet, og det var i det hele taget gode input, der kom frem under mødet.

- Det var en god process, og DTL ser det som en fordel, at forskellige regelsæt nu bliver sammenskrevet i én bekendtgørelse, fremhæver Morten Lindbo, og vi er glade for, at Færdselsstyrelsen fra starten har inddraget erhvervet i arbejdet. Det har været en meget positiv oplevelse, slutter Lindbo.

Bolden er nu hos arbejdsgruppen under Færdselsstyrelsen, og nyt møde er aftalt til 8. januar. Ny blokvognsbekendtgørelse foreligger formentligt først i det tidligere forår, -

og til den tid med det mere præcise navn: Fællesbekendtgørelsen.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109